Tietoa meistä

OSAO Tiimiverstas

OSAO Tiimiverstas on uudenlaisen yrittäjyyskasvatuksen kotipesä. Meillä opitaan tiimeissä yrittäjyyttä. Opiskelijamme perustavat NY-yritykset, ja toimivat Vuosi  yrittäjänä -ohjelmassa 12kk ajan. Yritystoimintaan sisällytetään ammatillisten opintojen tutkinnon osia kuten Myynti,  Markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto sekä Kannattavuuden suunnittelu.

Tiimiverstaalla aloittavat opiskelijat ovat 2. vuoden opiskelijoita jotka ovat valinneet yrittäjyyden suuntautumisvaihtoehdon. Tiimiverstaalla opiskellaan opintojen 2. ja 3. vuosi. Opintoihin sisältyy myös harjoittelujaksoja työpaikalla.  Tiimiverstaalla voi opiskella sekä ammatillisessa perustutkinnossa että kaksoistutkinnossa (ammatillinen ja lukio).

On todella antoisaa valmentaa motivoituneita opiskelijoita ja todistaa se kasvu ja kehitys, mikä heissä tapahtuu NY-vuoden aikana
Tiimiverstaan valmentajat
Tiimiverstas numeroina
0
NY-yritystä perustettu vuodesta 2020
0 %
Yrittäjyysasennetta
0
Opiskelijaa vuodesta 2020
0 .
Sija vuoden 2021 Uskalla Yrittää Paras myyntipuhe -kisassa by PP Training NY
Meidän missio (valmentajien suusta kuultuna)

Olemme olleet mukana luomassa yrittäjyyskasvatuksen strategiaa ja toteutamme sitä käytännön tasolla omassa työssämme päivittäin. Yrittäjyyspolulla nuoret perustavat opintojen alussa Nuori Yrittäjyys Vuosi Yrittäjänä-ohjelman mukaisesti oikealla rahalla toimivat yritykset ja pyörittävät niitä tiimeinä opintojensa ajan. 

Me valmentavat opettajat työskentelemme valmentajapareina ja olemme suorittaneet Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemian vetämän tiimiopettajavalmennuksen. 

Sieltä saamme työhömme käytännön vinkkejä ja kehitämme heillä käytössä olevaa mallia toiselle asteelle soveltuvaksi.  Kehitämme jatkuvasti tapamme opettaa.  Pyrimme siihen, että opiskelijan viikko koostuu pääasiassa Nuori Yrittäjyys yrityksen pyörittämisestä ja kaikki opetus nivotaan yritystoimintaan. Nuori saa ohjausta meiltä valmentajilta eri tavoin.